fbpx
22.8 C
Skopje

Булеварко објаснува „зошто се живеело убаво во времето на Тито“

АКТУЕЛНО

Убаво се живеело у времето на Тито. Со Стојадини, Југовци, патики Симод и Шангајки, телефони двојници, редици за леб, 3 ТВ канали.

Денес со ПАСАТИ, БМВ иња, Мечки, андроиди, ајфони, Наик, Ла Коста, супермаркети, секој ден кафани до 5 сабајле не чини… Тогаш со црвениот пасош се одело секаде. Денес никаде не можете бе.

ФБ статус на Приказни од булеварот

Убаво се живеело у времето на Тито…Со Стојадини, Југовци, патики Симод и Шангајки, телефони двојници, редици за леб,…

Posted by Приказни од булеварот on Saturday, May 4, 2019

Булеварко имаше и друг интересен фејсбук статус кој гласи вака: Замислете на 7 да ни спремаат сапрајз, и место Папата, тоа да ти е дочек за доаѓањето на Гујо од Маџарска?

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -