Проверете по дома: Доколку ја имате оваа Нокиа од 2002 година можете да заработите и до 50.000 евра

0
1
Foto

Дали се сеќавате на некогашните телефони од марката Nokia? Добро е да се сеќавате, бидејќи ако имате Nokia 1100 негде по фиоките од мебелот во вашиот дом, тогаш дефинитивно треба да бидете среќни. Причината е следна:

Овој телефон произведен e во 2002 и почетокот на 2003 година. Неговата првобитна цена изнесувала 75 евра, меѓутоа поради еден недостаток овој уред станаl премногу баран од хакери и криминалци.

Всушност, моделите на Нокиа 1100 кои се произведени во Бохум, Германија имаат софтверски недостаток кој може да се искористи за илегални трансфери на пари, следење на повици и прислушување.

Таа во моментов е најбарана во Русија, Мороко и Романија а за нејзе криминалните групи плаќаат и до 50.000 евра!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here