10.8 C
Skopje
Friday, April 19, 2024
Платено политичко рекламирање

Неповторливите легенди од К-15: За американците си или за русите? (Видео)

Сигурно го паметите овој скеч на легендите од К-15, кога Миле Паника и Тошо Малерот го прашуваат Цацко дали е за Американците или за Русите.

Одговорот еднаш беше за Американците, па наредниот ден Цацко беше за Русите, а резултатот од двата одговори погледнете го на видеотo.

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -spot_img

Последни објави