fbpx
3.8 C
Skopje

Се сеќавате ли на малото Османче од приказната на серијата „Бурни Времиња“? Малиот Осман денеска стана голем газда

АКТУЕЛНО

Малиот Осман стана голем газдa

Емир Берке Зинџиди (Осман ) е сопственик на агенција за кастинг и филм.

Малата ѕвезда на Бурни времиња Емир Берке Зинџиди има само 6 години, а веќе е сопственик на филмска агенција. Татко му Беркант кој е поранешен манекен и мајка му Севги Зинџиди по неверојатниот успех на нивниот син, отворија подуцентска и кастинг агенција.

Во агенцијата која активно работи од 2010 година има 50 мали актери, 31мажи , 25 жени.

Приказна на серијата Бурни Времиња беше една од најгледаните турски серии во Македонија. Малиот Осман ја раскажува приказната за неговиот татко Али (капетанот на големиот брод). Тој на долгите пловидби се заљубил во згодната холандинка Каролин и тие на морето ја започнале својата љубовна приказна. Додека него го чека неговата сопруга Џемиле со своите три деца: Берин, Мете, Ајлин и најмалиот син Осман.

Али ги преноќувал ноќите со големи и страшни бури. Кога тој се враќа тој со себе го донесува немирот на страшната бура. И повеќе се не исто. Истовремено ќе се пресели и згодната Каролин во Истанбул.Па тие ќе ја започнат одново нивната љубовна приказна. Тој од својата куќа ги брка Џемиле и неговите деца. Нови сплетки се случуваат во приказната понатаму во приказната за семејство на господинот на Али.

Во продолжение видео од една од најтажните епизоди во која малиот Осман успеа да расплаче многу луѓе зад ТВ екраните.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -