Fri. Sep 22nd, 2023

Секој родител знае – понекогаш е голем предизвик да се заспие бебе, а ако не заспие цврсто може да се разбуди за неколку минути и да се расплаче. Токуму таа ситуација ја научи оваа мајка, Керин Челин Морис да биде внимателна.

Сепак, нејзиниот маж не можеше да замисли колку е таа креативна во своето извлекување, додека не го погледнал видеото од камерата во соба. Доволно да се смее со денови. Покрај оваа снимка напиша: Кога имате камери во куќата, најдобра работа е да ја гледате жената како се извлекува од собата на бебето откако го заспала.

Понекогаш мора да вложите големи напори за да излезете, иако можеби не сте свесни за тоа. Сега ми се јавуваат од војска за таа да ги научи на техниката „извлекување на превртен леопард!“. Можеби и претерува, погледнете и сами, и насмејте се:

https://www.facebook.com/tyrone.morris.56/videos/10153989423170146/

Leave a Reply

Your email address will not be published.