fbpx
0.8 C
Skopje

10.000 жени откриваат што ги натерало да го изневерат партнерот

АКТУЕЛНО

Се повидлив е фактот дека жените се почесто изневеруваат. Што е тоа што ги натерално жените да ги изневерат своите партнери, се открива во едно истражување.

Францускиот портал „Gleede“ кој претежно е наменет за жени кои веќе се во врска или брак, направи големо истражување помеѓу 10.000 свои корисници кои имале за обврска да откријат зоѓто жените ги изневеруваат своите партнери.

Интересно, дури 73% од испитаничките истакнале дека неверството ги натреално поради одредено однесување на нивниот партнер, поточно неисполнетите домашни обврски, без разлика дали се работи за чистење, перење алишта или готвење.

Дурио 84% се пожалиле дека многу ги фрустрира што со партнерот најчесто има караници поради нарамноправна распределба на домашните обврски.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -