11.8 C
Skopje
Sunday, April 14, 2024
Платено политичко рекламирање

Митко Јанчев реши проблем стар 50 години во Кавадарци

Градоначалникот Митко Јанчев беше на терен заедно со претставници на КФВ банката.

Јанчев рече дека ова е комплетна реконструкција на водоводната мрежа во Кавадарци, со што како што рече тој ова е прв пат после 50 години да се направи ваков зафат во Кавадарци.

Јанчев рече дека проектите не запираат тука, односно дека во наредниот период ќе се интензивираат.

Градоначалникот Митко Јанчев беше на терен заедно со претставници на КФВ банката

Градоначалникот Митко Јанчев беше на терен заедно со претставници на КФВ банката

Posted by КТВ-телевизија on Tuesday, September 3, 2019

поврзани објави

- Advertisement -

Последни објави