fbpx
1.8 C
Skopje

Најдобриот говор кој треба да го слушнат сите на Балканот, им кажа се во лице (Видео)

АКТУЕЛНО

ас сум емотивна по вокација. Кога добив прилика да ви укажам на вашите недела. Кога доктор оперира човек може да погреши и со тоа да се изгуби еден живот. А вие со вашите изреки и со она што го правите, гласање, поткупување, во еден момент одземате многу луѓе. Партија една, партија друга, точно се знае колку пари се дадени за некој да гласа за некоја партија.

Вие не сте недостижни, а ние не сме овци. Често знаете да кажете: Ма пушти го народот, тој само зборува. Ни ја пиете крвта 20 години по сламка. Има маса на млади луѓе, интелектуалци за кои се добро знае дека не успеале да ги остварат своите идеји и цели само поради тоа што вие не сте им дале можност да кажат било што.

Дел од говорот кој можете да го слушнете во продолжение.

Šeherzada Delić vs. političari

Ovaj govor treba da čuju svi na Balkanu, sve im je rekla u lice!

Posted by Boris Malagurski on Friday, March 18, 2016

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -