35.8 C
Skopje
Wednesday, June 12, 2024

РЕТРО ВИДЕО: Кој празник го славите – Св. Трифун или Св. Валентин?

Многумина денес ги слават празниците Св. Валентин и Св. Трифун, но има и такви кои на денешниот ден го слават Св. Ѓурѓовден. Погледнете го видеото, кое максимално ќе ве насмее:

поврзани објави

Последни објави