Mon. Oct 2nd, 2023

Ен Блоџет (73) не ја видела својата ќерка Лори Јонкас откако ја дала на посвојување, а тоа се случило во септември 1965 година.

Кога се одлучила на таков чекор Ен била многу млада, немажена девојка, а задржувањето на детето во тие услови и во тоа време било срамно.

Во април 2017 година, таа добила повик од нејзина роднина која тврдела дека ја пронашла нејзината ќерка преку веб сајт кој ја открива ДНК поврзаноста меѓу луѓето.

Емотивната средба која покажува дека крвта не е вода можете да ја погледнете во видеото во продолжение:

One thought on “Падна на колена пред жената која ја барала цел живот: Емотивна средба помеѓу мајка и ќерка после 52 години (ВИДЕО)”
  1. I agree with your point of view, your article has given me a lot of help and benefited me a lot. Thanks. Hope you continue to write such excellent articles.

Leave a Reply

Your email address will not be published.