Fri. Sep 22nd, 2023

Кога се би било нормално ќе си ја честитавме независноста на нашата татковина, сигурен сум дека еден ден повторно ќе ја славиме. Ова го напиша Игор Дурловски за 8. Септември на својот Фејсбук профил.

– Вечна ќе бидеш Македонијо затоа што кај што тонеш ти извираш, напиша тој и сподели песна со Адријана Јаневска за празникот.

https://www.facebook.com/andrijana.janevska/videos/10156937333584790/

На социјалните мрежи оваа песна веќе доби неверојатна гледаност, има над 1.600 реакции и повеќе од 1.700 споделувања. Според Фејсбук оваа објавата ја виделе над 66.000 луѓе.

Вашето мислење за песната можете да ја оставите во коментар.

Leave a Reply

Your email address will not be published.