30.8 C
Skopje
Thursday, July 25, 2024

Вучиќ ја прашува водителката за Емил Димитриев: Знаете ли кое е името на последниот премиер на Македонија?

Премиерот Александар Вучиќ на гостувањето во РТС зборувајќи за односите со соседните земји, рече:

-Знаете ли како се вика последниот премиер на Македонија? Мислам дека тоа не го знаат 0,001 проценти во Србија. Емил Димитриев. Случајно јас знам зошто го видов два пати. А кој е денеска премиер? Не се знае, се надевам наскоро ќе дознаеме, рече Вучиќ.

https://www.youtube.com/watch?v=iYtIMnYlzCU

поврзани објави

Последни објави