7.8 C
Skopje
Wednesday, February 28, 2024

Во Кочани пронајдено безживотно тело на младо момче

Денеска во Кочани во раните утрниски часови во еден од влезовите на зградите во Градскиот Трговски Центар е пронајдено безживотно тело на младо момче.

На лице место се излезени увидни екипи од Полициската станица во Кочани како и Јавен обвинител кој ги утврдуваат причинте за згаснување на овој млад живот.

Оваа вест видно ги потресе жителите на Кочани и околијата, особено оние кој живеат во тие зградите на ГТЦ.

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -

Последни објави

- Advertisement -