fbpx
34.8 C
Skopje

За жените важи колку поголемо, толку подобро – Мажите пак со спротивно размислување

АКТУЕЛНО

Кога станува збор за машкиот полов орган, големината игра важна улога, бидејќи важи мислењето, колку поголем толку подобар. Но доколку ги запрашате мажите за големината на вагината, ќе добиете сосема спротивен одговор, поточно – колку потесна, толку подобро.

Доколку вагината е поголема, се јавуваат различни мислења кај мажите, пример си помислуваат дека бројот на партнери или редовноста на секс е во причината за тоа. Потесната вагина е подобра за поинтензивен секс, бидејќи тогаш се јавува чувство на благ отпор.

Сепак, бројот на партнери или зачестениот секс, немаат никаква врска со големината. Единствено што влијае на широчината на вагиналните ѕидови и усни се околностите, како на пример, полови болести, бременост, породување и слично. Доколку сакате да ја одржувате нејзината големина до одредена мера, единствена опција за тоа е вагинални вежби.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -