5.8 C
Skopje
Thursday, February 22, 2024

ВИДЕО: Топ 5 Поршеа со најдобар звук

Звукот од моторот на автомобилот е составен дел од доживувањето, особено ако се работи за спортски. А Порше за ова е спортски мајстор.

Произведувач од Штутгар одлучи од својот богат избор одбере пет највпечатливи делови, почнувајќи од скромниот кварет од легендарниот 550 Spyder, па се до Carrere GT.
Повишете го звучникот и уживајте.
https://www.youtube.com/watch?v=8Bt5KzYdZtU

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -

Последни објави

- Advertisement -