10.8 C
Skopje
Friday, April 19, 2024
Платено политичко рекламирање

Како да дознаете дали вашиот маж е верен?

Никогаш не може да бидете максимално сигурни дали вашиот сопруг, вереник или дечко ви е верен. Но, постојат повеќе карактеристики кои го посочуваат тоа.

Емоционално интелигентен

Емоционалната интелигенција е голем показател дали мажот сака да остане верен. Како да го дознаете коефициентот на неговата емоционална интелигенција? Обрнете внимание дали размислува пред да направи нешто и како на него делуваат расположенијата на другите луѓе.

Ги почитува жените

Маж кој го почитува спротивниот пол, не ги гледа жените како објект.

„Начинот на кој ништо не правиш, е начин на кој правиш се. Ако мажот ја почитува жената, најверојатно нема ја искористи само за секс за една ноќ“, вели бихевиоралниот специјалист и терапевт Патрик Ваинс.

Има добри комуникациски вештини

Наместо да го игнорира проблемот и да се препушта на негативни чувства, мажот може отворено да зборува за своите емоции и ќе и каже на партнерката доколку не е среќен.

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -spot_img

Последни објави