fbpx
34.8 C
Skopje

Љубовната компактибилност на ракот и лавот

АКТУЕЛНО

Ова е комбинација која нуди можност за среќна врска, во која си пружаат меѓусебно разбирање.

Ракот е често непредвидлив во своите реакции, имплузивен и премногу чувствителен, но лавот со својата динамика и оптимизам ќе го наполни со позитивна енергија.

Од друга пак страна, на ракот не му е тешко да му подели комплимент на лавот, а општопознато е дека лавот токму од комплименти и убави зборови се храни. Лавот во врската внесува страв, а ракот внесува чувствителни, но интензивни инстинкти за унапредување.

Овие два хороскопски знака знаат добро да се надополнат и кога станува збор за сексот. бидејќи ракот во случај на потреба, знае доминацијата да му ја препушти на лавот, а овој тоа ќе го примети и ќе го применува со задоволство. Ако ракот ја прифати потребата на лавот за пофалби и делење убави зборови, и ако лавот понекогаш прејде преку непредвидливостите на ракот, можна е среќна врска и исто така среќен брак.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -