10.8 C
Skopje
Saturday, February 24, 2024

Кој е најпопуларен секс?

Несомнено е дека најпопуларен вид на секс е оралниот, но доколку не ви се допаѓа, тогаш не мора да го практикувате. Не мора да бидете како сите други.

Нормално е што постојат луѓе на кои оралниот секс не им се допаѓа. Секако, воопшто нема и ништо погрешно доколку не сакате да го практикувате оралниот секс. Што и да правите, бидете горди на вашето тело.

За секс помеѓу двајца партнери, оралниот секс се смета за најинтимен. Доколку ви се допаѓа пак, редовно овозможувајте му го на партнерот, со тоа што и вие ќе добиете за возврат еднакво задоволство.

Доколку сте љубител на оралниот секс, тоа искажете го јасно и гласно. Секако, доколку пак повеќе сакате друг вид на секс, бидете отворени и кажете го тоа.

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -

Последни објави

- Advertisement -