12.8 C
Skopje
Monday, May 27, 2024
spot_img

Волво со клуч кој спасува животи и ја чува колата

Иако многу едноставен, овој додаток на листата на опции кои ги нуди Волво е многу корисен во случај кога автомобилот се користи од страна на повеќе луѓе.

Сите купувачи на најпрестижните модели на Волво S90/V90/XC90, можат да доплатат околу 150 евра за „Volvo Red Key“, клуч кој ви овозможува да поставите ограничувања на користење на возилото. Тоа е особено корисен додаток за сите оние кои својот автомобил го даваат на определено користење, а притоа сакаат да бидат сигурни дека автомобилот ќе се користи на безбеден начин.

Со овој клуч е исто така можно да се ограничи максималната брзина до 120 км/ ч, но исто така да го ограничи и максималниот обем на аудио системот. Исто така, користењето на овој клуч овозможува активирање на сите системи за безбедност на автомобилот.

поврзани објави

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Последни објави