27.8 C
Skopje
Saturday, June 15, 2024

Жерновски: Наместо прослави во ресторани, помош за НВО која се бори за спречување на насилството врз жените

Општина Центар донесе одлука да не организира прослава во ресторани, туку средствата кои би се потрошиле за таа намена да ги уплати на сметката на НВО која се бори за правата на понежниот пол и за спречување на насилството врз жените во нашата држава.

Еве што напиша градоначалникот на општина Центар Андреј Жерновски:

поврзани објави

Последни објави