30.8 C
Skopje
Thursday, July 25, 2024

Новитет на „Viber“ – од сега може да користите „Secret Chat“

„Viber“ денес ја промовираше својата нова опција „Secret Chat“, со која корисниците на оваа апликација ќе имаат можност за целосна приватност при комуницирањето.

Со новата опција „Secret Chat“ може да поставите временско ограничување за видливоста на пораките, тие не можат да бидат препраќани ниту пак да се зачуваат како „screenshot“.

Во еден ист момент може да се водат два паралени разговори, со одреден контакт или група во обичен разговор и еден таен разговор.

поврзани објави

Последни објави