5.8 C
Skopje
Tuesday, November 28, 2023

Литванката Марија Слуснит е Мис Европа за 2017. година

Мис Европа за 2017. година е Литванката Марија Слуснит, така одлучи жирито кое трацидионално се одржава во Бејрут.

Прва придружва на Литванката беа мис Хрватска ( прва придружба), мис Швајцарија (втора придружба), мис Казахстан( трета придружба), мис Португалија (четрвра придужба) и мис Естонија (петта придружба).

„ Навистина сум возбудена, победата не ја очекував“, кратко изјави победничката Слуснит.

 

 

 

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -

Последни објави

- Advertisement -