Mon. Oct 2nd, 2023

Пожар избувна претпладнево во барака спроти „Дрво декор“ во Скопје.

Екипи од противпожарната служба на град Скопје интервенираа за гаснење на пожарот.

Од противпожарната служба информираа дека во гаснењето на пожарот се вклучени осум возила.

By kiko

Leave a Reply

Your email address will not be published.