Sun. Oct 1st, 2023

Tag: Исус Христос Велигден

Исус од крстот проговорил седум пати- ова се значајните зборови

Христовите последни зборови за нас Христијаните се од огромно значење. Тие ни ја откриваат Неговата голема љубов и големината на Неговата жртва. Исус од крстот проговорил седум пати – изговорил…