fbpx
15.8 C
Skopje

Мажите не сакаат пијан секс

АКТУЕЛНО

Иако многумина мислат дека мажите преферираат да имаат секс додека се пијани, опасно се лажете. Според најновите истражувања, токму мажите се тие кои одбиваат секс додека се пијани.

Според направените истражувања на 500 мажи, дури 82% истакнале дека не се за „забавен пијан секс“ туку напротив би сакале трезен секс со девојка.

На истиот број испитаници речиси половина (49%) одговориле и дека барем еднаш снимиле домашно видео со својата девојка, додека 40% од мажите преферираат секс додека во подзадина има тивка музика.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -