Sun. Oct 1st, 2023

Николас Кејџ го повреди својот глужд за време на снимањето на полицискиот акционен филм „Код 211“, што се одвива во Софија, Бугарија.
53-годишниот актер бил примен во Военомедицинската академија со фрактура на глуждот, соопштија од здравствената установа. По укажаната прва помош, лекарите изразиле подготвеност да го опрерират веднаш, но претставници на Кејџ сепак откажале и актерот заминал за лекување во САД.

By kiko

Leave a Reply

Your email address will not be published.