10.8 C
Skopje
Friday, April 19, 2024
Платено политичко рекламирање

Вреди да се посети, одличен репертоар на кино Милениум од 12 до 18 јануари

Во периодот од 12. до 18. јануари во кино Милениум има одличен репертоар од филмови, што мора да го искористите и барем дел од нив да изгледате.

Премиерно ќе бидат прикажани „Како луди“ и „Закон на ноќта“.

Четврток – петок (12.01. – 13.01.):
13:00 часот – ПАТНИЦИ (PASSENGERS) / 3D /
15:00 часот – КАКО ЛУДИ (LIKE CRAZY) – Премиера
17:30 часот – АСАСИНС КРИД (ASSASSIN’S CREED)
20:00 часот – ЗАКОН НА НОЌТА (LIVE BY NIGHT) – Премиера
22:30 часот – ЛА ЛА ЛЕНД (LA LA LAND)

Сабота – недела (14.01. – 15.01.):
11:00 часот – БАЛЕРИНАТА И ВИКТОР (BALLERINA)
13:00 часот – ПЕЈТЕ СО НАС (SING) / 3D /
15:00 часот – КАКО ЛУДИ (LIKE CRAZY) – Премиера
17:30 часот – АСАСИНС КРИД (ASSASSIN’S CREED)
20:00 часот – ЗАКОН НА НОЌТА (LIVE BY NIGHT) – Премиера
22:30 часот – ЛА ЛА ЛЕНД (LA LA LAND)

Понеделник – среда (16.01. – 18.01.):
13:00 часот – ПАТНИЦИ (PASSENGERS) / 3D /
15:00 часот – КАКО ЛУДИ (LIKE CRAZY)
17:30 часот – АСАСИНС КРИД (ASSASSIN’S CREED)
20:00 часот – ЗАКОН НА НОЌТА (LIVE BY NIGHT)
22:30 часот – ЛА ЛА ЛЕНД (LA LA LAND)

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -spot_img

Последни објави