12.8 C
Skopje
Monday, May 27, 2024
spot_img

Успешно течат првите меѓународни зимски школи во земјата

Во рамките на програмата за нови генерации, Универзитетот ФОН во соработка со Универзитетот Валенсија од Валенсија и Бертоне Дизајн од Милано ги организираа првите меѓународни зимски школи во земјата.

Предавање за студентите ќе одржат познати и реномирани професори од Италија, Шпанија, Луксембург, Германија, Белгија, Турција и секако Македонија.

По завршување на конференциите, партиципиентите ќе добијат меѓународно верификуван сертификат со ЕКТС кредити, кои се употребуваат согласно горе наведените параметри.

WINTER SCHOOL, FON University, SKOPJE- DESIGN AND ARCHITECTURE

Posted by FON University on Wednesday, January 11, 2017

поврзани објави

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Последни објави