21.8 C
Skopje
Tuesday, July 23, 2024

АЛО ГРАДОНАЧАЛНИК Зоран Тасев

Свети Николчани прашуваат кога ќе се исчисти речното корито во центарот на градот и непосредно пред училиштето и градинката и кога ќе се собери сметот што е натрупани насекаде во градот. Читателот кој ни ги испрати фотографиите вели дека веќе подолго време константно ситуацијата е ваква и покрај честите апели упатени до надлежните.

Фото од читател (Свети Николе)
Фото 2
Фото 3
Фото 4
Фото 5
Фото 6

поврзани објави

Последни објави