21.8 C
Skopje
Tuesday, July 23, 2024

ТАТКОТО НА ГЕНИЈАЛЕН НАЧИН ЈА НАТЕРАЛ СВОЈАТА ЌЕРКА ДА ПРООДИ (ВИДЕО)

Секој родител знае дека понекогаш е потребно да се подмити детето за да направи нешто што сакате.

Без разлика дали ќе му ветите играчка ако ја поправи оцената или сладолед ако ја исчисти собата, понекогаш митото е единствено решение да го натерате детето да ве послуша.

Еден татко успеал да ја натера својата ќерка да прооди со помош на помфрит. Бен Хајмен ја објавил снимката во која се гледа како неговото слатко девојче Ева ги прави своите први чекори за да го дофати компирчето кое ја чека во раката на татко си.

ВИДЕОТО ПОГЛЕДНЕТЕ ГО – ОВДЕ 

поврзани објави

Последни објави