32.8 C
Skopje
Tuesday, July 16, 2024

ФОТО: Жена алергична на својот сопруг

Медиумите во Минесота споделија интересна сторија, во која тврдат дека женета сопруга е алергична на својот сопруг, и доколку тој и се доближи, таа може да почине.

Станува збор за 29. годишна жена, која е алергична речиси на се, вклучувајќи хемикалии, прав и мирис на луѓе, и иако имало различни обиди за третман, ниту еден не помогнал.

„Штом се отвори вратата, чувствувам. Моето тело добива целосен напад, како да води војна со себе си. Грлото започнува да се затега“, вели Џоана за „Би-би-си“.

Џоана е алергична на својот сопруг, но имаат љубовни состаноци навечер, кога гледаат серија од различни соби и си пишуваат пораки. Таа единствено не е алергична на својот брат и сестра, кои често ја посетуваат.

поврзани објави

Последни објави