8.8 C
Skopje
Thursday, February 22, 2024

Секс поза која мажите ја мразат, а жените ја сакаат

Мажите често сакаат да експериментираат во сексот, особено кога станува збор за различни пози. Овде пред се се мисли за популарната „doggy“, мисионерска, како и каубојка.

Сепак, според анекетите спроведени во повеќе европски земји, се повеќе мажи ја одбегнуваат позата каубојка, во која жената е одозгора и ја има контролата над сексот.

Многу жени ја посакуваат затоа што тие доминираат, но мажите сметаат дека при оваа поза немаат доволно стимулација, сексот знае да трае со часови, и можеби визуелно е најдобра и може да се прави се, но не е за „завршница“.

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -

Последни објави

- Advertisement -