7.8 C
Skopje
Thursday, February 22, 2024

Зошто заминав и дали би се вратил дома?

„Зошто заминав и дали би се вратил дома?“   е прашањето кое нашиот портал во следниот период ќе го упати до сите оние кои го напуштиле своето родно место, својата Република Македонија.

На тој начин ќе се обидеме да ги дознаеме причините поради кои Македонците се иселуваат од својата татковина, но и ќе дознаеме како тие живеат и што работат во својот втор дом, дали им недостасува животот во Македонија, како и тоа дали и кога би се вратиле дома.

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -

Последни објави

- Advertisement -