Mon. Oct 2nd, 2023

Од денес, еден од најмладите Синдикати во нашата држава, Синдикатот на фудбалери на Македонија (СФМ), доби свој дом.

Во просториите на спортската сала „Гемиџии“ во Велес е отворена канцеларија од каде полесно ќе работи СФМ.

Претседател на СФМ е некогашниот македонски репрезентативец, а кога сме кај самиот синдикат да кажеме дека тој ќе има за цел да ги заштити фудбалерите и тренерите во нашата држава.

 

By s.s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.