Виц: Кој е најголем патриот американецот, гркот или македонецот

0
1
1 of april

Си биле Македонец, Германец и Французин имале презентација на апчиња за зголемување на машкиот „алат“. Прв излегол Германецот: Ние измисливме апче кога мажот ќе се напие да му се зголеми 5 цм. Како, во должина или обем? Ние со обемот немаме проблем, така да во должина. – рекол Германецот. Публиката ракоплескала.

Втор излегол Французинот: Ние измисливме апче кога мажот ќе се напие да му се зголеми за 10цм. Како во должина или обем? – прашала публиката. Во должина, ние со обемот немаме проблем. Публиката посилно ракоплескала.

Последен излегол Македонецот. Ние измисливме апче мажот кога ќе се напие да му стане како тиква. Како? Во обем или должина? – ракоплескајќи извикувала публиката. Ние немаме проблем ни со должината ни со обемот, НА ВКУС.

Македонец, американец, германец и грк се качиле на облакодер.

Македонец, американец, германец и грк се качиле на облакодер. За Америка! – рекол американецот, скокнал и умрел. За Германија! – рекол германецот, скокнал и умрел. За Македонија! – рекол македонецот и го турнал гркот.

Жена му на Трпе неможе да се задоволи

Трпе оди на доктор цел избезумен и му вели: – Докторе, не можам да ја задоволам жена си. Таа сака по десет пати на ден. – Штооо?! – Пари, докторе, пари!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here