Sun. Oct 1st, 2023

Познатиот професионален НАСКАР возач Џеф Гордон  се маскира за да не го препознаат како дел од скирена камера и замина во салон за коли.

Таму побара со продавачот на автомобили да го испорбат автомобилот претставувајќи се само како обичен солиден возач. Но потоа започна лудилото каде што тој ги покажа своите вештини а продавачот за малку не доби срцев удар.

https://www.youtube.com/watch?v=20RHFC0yaeg

Инаку 45-годишниот Џеф Гордон од НАСКАР е дел од 1992, тој има вкупно 93 победи во сериите на летечкиот циркус НАСКАР.

 

By Dejan

Leave a Reply

Your email address will not be published.