10.8 C
Skopje
Saturday, February 24, 2024

ВИЦ кој ќе ве остави без зборови: Професорот и студентот

Дошол студент на факултет и седнал до професорот. Прво професорот му вели: -Птиците и свињите не седат на едно место! Студентот: Тогаш jaс ќе одлетам.

Професорот видно се изневерил и решил да не го пушти ученикот да полага испит. Дошло време за испитување дошол ученикот и одговорил за 10-ка.

Студентот му поставил прашање: Одиш по улица и гледаш 2 торби, едната со памет другата со пари, која ќе ја земеш?!

>Јас би отишол на памет – му одговорил професорот. – Кој што нема тоа и ќе си земе – му рекол студентот.

Професорот скренат од нервоза го земал индексот и му пишал ГОВЕДО !!! Студентот си заминал со индексот и по 2 минути повторно влегол и со насмевка му се обратил на професорот: – Извинете професоре овдека, само сте се потпишале, а не сте ме оцениле.

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -

Последни објави

- Advertisement -