27.8 C
Skopje
Wednesday, June 12, 2024

Што навистина гледа мажот кога ќе си ја види девојката без никакво парче облека

Во моментите на страст, жените обично се преокупирани со деловите од своите тело кои тие самите не ги сакаат. Тоа обично ги вклучува: стомакот, бутовите и задницата.

Мажите воопшто не се замараат со такви работи и обично се загледуваат во делот од вашето тело кое нив им е најомилен, без оглед на тоа дали сте облечени или не.

Ако сакате да знаете за кој дел е највеќе заинтересиран мажот кој ве мерка, само следете ги нивните очи.

Ако погледот му лута од петите кон главата, тогаш се работи за маж кој сака стопала, нозе или задник. Ако погледот му лута од главата кон пети, тогаш најверојатно се работи за маж кој најмногу сака очи, усни/насмевка, гради.

Се разбира дека не се работи секогаш само за физичкиот изглед, но очите на мажите секогаш прво се залепуваат за она што најмногу им се допаѓа.

Сликата којашто тие си ја прават во главата за тоа како изгледа жената без ништо на себе се запечатува во долгата меморија и може и со години да мислат на тие моменти. Тие всушност и тоа најмногу паметат – голaa жена и самата физичка активност.

Во тој дел од мозокот нема простор за вашите маани и несовршености.

поврзани објави

Последни објави