5.8 C
Skopje
Wednesday, November 29, 2023

3 еротски филмови многу по секси од „50 нијанси на сиво“

Ви претставуваме неколку класични љубовни продукции кои успеваат да го привлечат вниманието на повеќе генерации на гледачи. Иако денес „50 нијанси на сиво“ е како еден мал прирачник за љубовта, тогаш гледањето на овие филмови вреди за земање на белешки

1. „Секретарка“ (Secretary)

Филм кој ја покажа S&M културата неколку години пред „нијансите“. „Секретарка“ е филм кој помина најинтимни моменти на екранот. Вљубена двојка, која бара нови искуства, но и потреба да ја прошири својата љубов. Ова е неверојатен филм за пребарување на новото, додавање на различното во еднообразниот љубовен живот.

2. „Валмонт“- драматична продукција од 1989 година, каде што е претставена барокна Франција. Лаги, љубов и авантури се само дел од овој филм. Убава вдовица успева да маѓепсувачка млад човек со шарм. Филмот ја следи една љубовна афера основана на облогот за заведување. Исполнета со пресврти, солзи и еротика, заведување и искрени љубовни трепет.

3. „Ромео и Јулија“ (Romeo and Juliet) Природно и во оваа листа, немаше како да не се спомене една класична продукција. Вечната историја на Ромео и Јулија. Двајцата вљубени, на кои им е забрането да се оддадат на љубовта. Фасцинантна приказна исполнета со скриени гестови и бакнежи, која никогаш не старее.

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -

Последни објави

- Advertisement -