fbpx
28.8 C
Skopje

СДСМ: Македонија ќе добие реформска Влада, веруваме дека партиите што ја поддржуваат ќе се препознаат во процесите

АКТУЕЛНО

Република Македонија ќе добие реформска Влада посветена на потребите на сите граѓани на Македонија и на перспективите кон ЕУ и НАТО.

Веруваме дека сите демократски сили и партиите коишто даваат поддршка на ваквата Влада, ќе се препознаат во реформските процеси што следуваат и се во интерес на сите граѓани на Македонија“ се вели во соопштението на СДСМ.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -