fbpx
3.8 C
Skopje

Сè за убавина: Дара Бубамара за убавина ќе издвои 18 илјади евра!

АКТУЕЛНО

Дара планира да направи корекција на својот изглед, но овојпат не на своите добро познати атрибути туку на своите заби. И за тоа е спремна дебело да плати .

”Дара планира после празниците да отпатува за Цирих и да изврши корекција на нејзините заби односно да направи забни навлаки кој се нов метод и доста популарни последо време.За таа  интервенција таа ќе издвои 24 илјади франака што е околу 18 илјади евра. Сепак за Дара тоа не е претставува некаков проблем  и таа веднаш закажа термин.Каде што ќе добие нов лик на забите”.-изјави нејзин близок пријател.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -