fbpx
36.8 C
Skopje

ВИДЕО: Магијата на кристалните топки

АКТУЕЛНО

Физички објекти ли се кристалните топки? Ако мислите дека се, видете исполнувањето на овој јапонски уличен уметник кој игра со неколку топки и како за нив гравитацијата не постои. Уживајте во ова шоу

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -