fbpx
-4.2 C
Skopje

Апел за помош за младиот битолчанец Николче Колев

АКТУЕЛНО

БАРАЊЕ ЗА ХУМАНИТАРНА ПОМОШ

Ве молиме за помош на младиот битолчанец Николче Колев, кој има 21 година и има итна потреба од специјалистички прегледи и лекарства. Боледува од карцином на сврзно и меко ткиво (неозначено) и потребни се доста парични средства за лекување во странство.

Да подадеме рака и да му помогнеме на Николче во три-годишната битка.

Однапред ви се заблагодаруваме за вашата хуманост, со која би спасиле еден млад живот.

ЖИРО СМЕТА 270-7000377956.11

Халк Банка АД Скопје Битола

Весна Колева самохрана мајка

Броеви за контакт:

076/540-029 Александар                                                                       075/579-591 Симона

 

 

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -