fbpx
2.3 C
Skopje

Бекири за Мухамед Зекири: Ти се мочам на социјалдемократ што писанија од религиска книга му се аргументи

АКТУЕЛНО

Ти се мочам на социјалдемократ што писанија од религиска книга му се аргументи, јас не гласав за ова, гласав за живот, а не за смрт, напиша на својот Фејсбук профил, Луми Бекири.

Има ли некој нормален да го подучи Зекири како е можно човек што своите убедувања ги базира врз фундаменталистичка религиска основа и тоа гордо го изјавува, а е дел од социјалдемократска партија, пишува Бекири кој вели дека борбата се водела за секуларност, а не за фундаментализам.

Тој вели дека ова не е единствен испад на пратеникот Мухамед Зекири и дека имало други уште порадикални во однос на човековите права и секуларноста.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -