29.8 C
Skopje
Tuesday, July 23, 2024

Како да започнете со онлајн обложување?

Онлајн обложувањето прерасна во голема индустрија во светот. Онлајн обложувалниците можат да ви го заштедат времето и трудот, бидејќи повеќе не е потребно да одите во локалната обложувалница и да чекате во долгиот ред за тикетот да ви биде уплатен.

На овој начин со онлајн обложувањето може уплатата да ја направите во било кој дел од денот без да го напуштите вашиот удобен дом.

Што е потребно за онлајн обложување?

Обложувалница од доверба

Потребно е да изберете една или повеќе обложувалници кои уживаат авторитет. Поглдеднете ги нашите рецензии тука, а тие ќе ви помогнат при изборот на онлајн обложувалница и ќе ви ја решат вашата дилема.
За да бидете успешни во онлајн обложувањето потребно е да отворите сметки во неколку онлајн обложувалници.

Прегледајте ја нашата листа за оналјн обложувалници тука!

Креирање на сметка

За да може да размислувате за вашата прва уплата, потребно е пред тоа да креирате сметка на една онлајн обложувалница. Креирањето е едноставно и доста лесно. Најпрво кликнете на копчето „Register“ и внесете ги вашите податоци. Внимавајте тоа да бидат точни, бидејќи подоцна потребна е верификација на истите. Откако ќе се регистрирате, мора да ја потврдите регистрацијата со линкот кој ви е пристигнат на е-маил.

Уплата на средства на сметката

За да ја направите вашата уплата потребно е да имате кредитна или дебитна картица, Skrill или Neteller. Изберете ја опцијата која вам ви одговара најмногу и започнете со обложување

Обложување

Кога ќе ги ставите парите на сметката конечно сте во позиција да ја направите вашата прва опклада. Појдете во Sports Bet или Market и започнете со обложување.

Корисничка поддршка

Доколку имате било каков проблем со страната, скоро во сите обложувалници ви стои на располагање 24/7 корисничка поддршка која ќе ви даде точни и конкретни инструкции како да го решeте вашиот проблем.

Исплата на средства

Откако ќе остварете добивка, сигурно ќе посакате да направите исплата на средствата. Одберете ја Withdraw опцијата и внесете ја сумата која сакате да ја повлечете. Најчесто таа сума ќе биде во вашите раце за 3 до 5 работни дена.

поврзани објави

Последни објави