fbpx
24.2 C
Skopje

ФОТО: „Комити“ во хуманитарна акција за својот Венцо Симоновски

АКТУЕЛНО

Најверните вардарови навивачи „Комитите“ не заборавјќи го членот на шампионската генерација на Вардар од 1987, денеска го посетија Венцислав Симоновски кој го минува најтешкиот период во својот живот.

Членови на подгрупата на „Комити“ – „Пиво-ФКВ“ собраа медицинска и прехрамбена помош за Симоновски дополнета и со облека за еден од најдобрите вардарови фудбалери во историјата.

Од „Комитите“ ги повикаа и сите добронамерници, спортски институции и клубови доколку се во можност да му помогнат на Венцислав Симоновски.

Извор: Ekipa.mk

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -