fbpx
1.8 C
Skopje

ВИДЕО: Во Бугарија македонците не се странци

АКТУЕЛНО

Погледнете го видеото во кое тројца млади луѓе од Македонија, Никола Колев, доктор, Столе Велков, политиколог и Круме Андреев, инжењер, раскажуваат за својот живот и професионална реализација во соседна Бугарија.

 

 

Извор: Трибуна.мк

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -