fbpx
6.8 C
Skopje

(ВИДЕО) Дали ова шестгодишно дете е доказ дека постои реинкарнација, или тоа е само генијалец

АКТУЕЛНО

На видеото подолу, од кое ќе останете запрепастени, шест годишно дете му држи предавање на пилотот, како функционира авионот, односно му ги објаснува електронските функции на леталото.

Пилотот е запрепастен од познавањата на малото дете, но разговорот доживува кулминација кога “малиот” на пилотот му го објаснува најновото достигнување на авио индустријата, изум, односно уред кој овозможува на голема висина, доколку се сретнат два авиони, да се разминат автоматски. Едниот да отиде нагоре, другиот надолу. Дури и му го кажува името на новиот систем, за кој пилотот веројатно првпат слуша.

На крајот, на прашањето од присутните, дали детето има желба да стане пилот, тоа одговара, Капетан, исто како тебе, на што пилотот одговара:

-Ти ќе бидеш подобар од мене, а сега, те молам, однеси ме кај твоите родители, сакам да ги запознам.

A 6 year old is allowed to meet an Etihad Airways' pilot during his flight. What happens next is shocking. 😮 😮

Posted by Sharing is Caring on Tuesday, October 17, 2017

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -