fbpx
11.8 C
Skopje

Баба Ванѓа само за еден знак од Зодијакот верувала дека е среќен

АКТУЕЛНО

Баба Ванѓа предвидела многу лоши сценарија, смрт и катастрофи, но за еден знак од Зодијакот верувала дека е среќен и дека брзо ќе се збогати.

Се работи за Девоцата која е единствен женски знак во Зодијакот. Според Баба Ванѓа тоа е паметен знак кој лесно доаѓа до пари и го користи умот за се.

Таа верувала дека ова е можно ако со себе Девицата секогаш си носи среќна амајлија и е еден од ретките знаци за кои таа верувала дека се среќни.

Единствена опасност за Девицата е злокобното око на други знаци кои и љубоморат што е чекор пред нив.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -