fbpx
7.8 C
Skopje

(ВИДЕО) Мицковски: Македонија секогаш патела од раката на македонецот

АКТУЕЛНО

Денес, на овој марш имав можност да поразговарам со многу млади луѓе. Да ги слушнам нивните проблеми, но и нивните идеи и визија со што ќе ни бидат од помош при изработката на нашата програма.

Сакаме да понудиме нешто ново, авангардно, за младите, нешто што ќе значи додадена вредност во нивните животи понатаму. Нешто што ќе значи доволна провокација и мотив тие својата иднина и своите семејства да ги изграадат тука во Македонија, бидејќи нема нешто потешко од тоа да се делите од својот дом.

Видео обраќање

Денес, на овој марш имав можност да поразговарам со многу млади луѓе. Да ги слушнам нивните проблеми, но и нивните идеи и визија со што ќе ни бидат од помош при изработката на нашата програма. Сакаме да понудиме нешто ново, авангардно, за младите, нешто што ќе значи додадена вредност во нивните животи понатаму. Нешто што ќе значи доволна провокација и мотив тие својата иднина и своите семејства да ги изграадат тука во Македонија, бидејќи нема нешто потешко од тоа да се делите од својот дом.

Posted by Hristijan Mickoski on Saturday, August 11, 2018

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -